Carkits

Audio4cars heeft verschillende carkits in zijn assortiment. Van een onzichtbare tot een met een display.

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12

Waarom heb ik een carkit nodig?

Met een carkit kan je zonder je telefoon vast te hebben bellen. Dit noemen we handsfree bellen. Dit verhoogd de veiligheid in de auto en je kan nog steeds beiden handen aan het stuur houden. Sommige auto's hebben al een ingebouwde carkit. Mocht dit echter niet het geval zijn dan kan je een aparte kit kopen welke je in je auto kan aansluiten of inbouwen.

Heb ik er een nodig met een display?

Het wel of niet hebben van een display is een eigen keuze. Als je kiest voor een display heb je de mogelijkheid om te zien wie er belt. Er zijn ook displays met een touchfunctie. Er zitten meestal knoppen op de carkit waarmee je het gesprek kan opnemen en weer kan ophangen.

Hoe kan ik hem aansluiten op de auto?

De meeste versies hebben een kabel nodig welke je tussen de speakers en de radio plaatst. Hiervoor hebben we diverse verloopkabels. Ook kan het een FM signaal afgeven welke je kan opzoeken op je autoradio. Deze frequentie zet je dan onder een voorkeursknop en dan kan je makkelijk omschakelen naar de carkit.

Hoor ik het geluid over mijn autospeakers?

De meeste kits hebben een kabel zodat je deze kan aansluiten op de auto speakers. Het geluid van het overgaan en het gesprek wordt dan meestal door een van de voorspeakers gedaan.

Met welke telefoon werkt deze?

Een carkit werkt meestal met de bluetooth verbinding van je telefoon. De meeste telefoons werken met de de bluetooth carkits.

Hebben jullie een advies

De laatste tijd verkopen we veel de carkit Bury CC9068. De cc9068 Bury is erg in trek op dit moment vanwege zijn mooie display en makkelijke aansluitingen.

Hoe hoog is de boete voor het vast hebben van een telefoon in de auto?

De boete is op dit moment ongeveer 230,- euro. Meer dan een carkit dus!