Stuurwielbedieningen

We hebben stuurwiel bediening interfaces voor bijna elke automerk. Deze heeft u nodig als u een aftermarket autoradio wilt inbouwen en u wilt gebruik maken van de knopjes op het stuurwiel, dan kunt u gebruik maken van de stuurwiel interfaces. Deze zorgen dat de signalen van het stuur bij de radio aankomen. Bij sommige uitvoeringen is er ook een radio lead nodig. Deze staat erbij vermeld.

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 888

Wat is een stuurwielinterface?

Een stuurwielinterface is een apparaat welke je nodig hebt om de bestaande knoppen van het stuurwiel te gebruiken voor het bedienen van de nieuwe after-market autoradio. Een stuurwielinterface wordt ook wel een stuurbedieningsinterface of een swi genoemd.

Wanneer heb ik een stuurwielinterface nodig?

Als je de fabriekradio gaat vervangen door je eigen radio en je wil je knoppen van je stuur gebruiken.

Hoe werkt een stuurwielinterface?

De stuurwiel interface is een controller (kastje) welke tussen de radio en de speakers en eventueel de CAN-BUS controller van de auto zit. De stuurt de juiste signalen naar de radio zodra de radioknoppen van het stuurwiel worden gebruikt.

Welke SWI heb ik nodig?

Voor vele automerken en types hebben we specifieke stuurwielinterfaces. Mocht er geen oplossing zijn hebben we ook een universele oplossing. Deze kunt u hier vinden.

Wat heb ik nog meer nodig?

Meestal moet je ook een lead meebestellen. Deze stuurt de specifieke autoradio aan vanaf de stuurwiel interface controller. Dit is een aparte kabel met stekker(s) welke in de controller van de stuurwielinterface wordt geklikt. Bij sommige controllers is de lead al meegeleverd. Leads kan je hier vinden.