Menu
Your Cart

Stuurwiel bediening - SWI

We hebben stuurwiel interfaces voor bijna elke automerk. Deze heeft u nodig als u een aftermarket autoradio wilt inbouwen en u wilt gebruik maken van de knopjes op het stuurwiel, dan kunt u gebruik maken van de stuurwiel interfaces. Deze zorgen dat de signalen van het stuur bij de radio aankomen. Bij sommige uitvoeringen is er ook een radio lead nodig. Deze staat erbij vermeld.

Wat is een stuurwielinterface?

Een stuurwielinterface is een apparaat welke je nodig hebt om de bestaande knoppen van het stuurwiel te gebruiken voor het bedienen van de nieuwe after-market autoradio. Een stuurwielinterface wordt ook wel een stuurbedieningsinterface, stuurwiel radiobediening, stuurwiel bediening autoradio of een swi genoemd.

Wanneer heb ik een stuurwielinterface nodig?

Als je de fabrieks radio gaat vervangen door je eigen autoradio en je wil je knoppen van je stuur gebruiken. Dus stuurbediening voor je nieuwe autoradio

Hoe werkt een stuurwielinterface?

De stuurwiel interface is een controller (kastje) welke tussen de radio en de speakers en eventueel de CAN-BUS controller van de auto zit. De stuurt de juiste signalen naar de radio zodra de radioknoppen van het stuurwiel worden gebruikt.

Welke SWI heb ik nodig?

Voor vele automerken en types hebben we een specifieke stuurwielinterface. Bijvoorbeeld voor een stuurwielinterface Renault, BMW of Volkswagen. Mocht er geen oplossing zijn hebben we ook een universele oplossing. Deze kunt u hier vinden.

Wat heb ik nog meer nodig?

Meestal moet je ook een lead meebestellen. Deze lead stuurt de specifieke autoradio aan vanaf de stuurwiel interface controller. Dit is een aparte kabel met stekker(s) welke in de controller van de stuurwielinterface wordt geklikt. Bij sommige controllers is de lead al meegeleverd. Leads kan je hier vinden.

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.