Menu
Your Cart

1-Din inbouwpaneel autoradio

Bent u zoek naar een inbouw paneel voor het inbouwen van een eigen 1-DIN radio? Dan bent u op de juiste plek. Deze frames kunt u gebruiken als u uw fabrieksradio wilt vervangen door een eigen autoradio. Naast het 1-DIN frame hebben we ook 2-DIN panelen in ons assortiment. Deze kunt u hier vinden.

Waarom heb ik vervangings paneel nodig?

Voor een goede pasvorm van de nieuwe autoradio in je dashboard hebben we voor elke merk en type een passende oplossing. Hiermee komt de nieuwe radio echt to zijn recht en lijkt het net alsof deze hoort bij het standaard dashboard.

Welke maten hebben jullie?

We hebben twee maten in ons assortiment, namelijk de 1-DIN en de 2-DIN panelen. In de 1DIN versie pas een smalle autoradio. In de 2-DIN paneel versie pas een 2DIN radio. Dit kan bijvoorbeeld een radio zijn met een navigatie of een groot display.

Voor welke merken zijn er panelen beschikbaar?

We hebben panelen voor heel veel merken en types. Maak een keuze uit de filters om uw auto te selecteren. Zelf panelen voor de Nissan Pixo en de Suzuki alto hebben wij beschikbaar.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.