Menu
Your Cart

Speaker Ringen

Audio4cars heeft voor elke auto en speaker wel een speakerringen set. Je hebt een speakerring set nodig wanneer je de standaard speakers uit je auto gaat vervangen door after-market speakers. Deze luidsprekers hebben meestal een andere pasvorm waardoor je speakerringen nodig hebt voor je luidspreker. 

We hebben speakerringen voor bijvoorbeeld een Fiat, Mercedes, Opel en nog vele andere merken.

De speakerringen kunnen geschikt zijn voor het voorportier of het achterportier. Let goed op bij het uitkiezen van de speakerringen of deze geschikt is voor je auto. Kijk ook goed naar het formaat van de luidspreker in je auto. We hebben ringen voor de luidsprekers van 100mm tot 200 en nog vele andere maten. De speaker voor het voorportier kan bijvoorbeeld een andere maat hebben dan de speaker van het achterportier. Mocht je geen geschikte ringen kunnen vinden voor je luidspreker dan kan je ook de universele ringen gebruiken. 

Meestal hebben we de speakerringen wel op voorraad en is er dus een snelle levertijd. Je kan ons altijd een bericht sturen voor hulp of een voorraad vraag. De speakerringen gaan altijd per set, je krijgt er dus altijd twee.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.