Menu
Your Cart

Subwoofer Kisten

Op zoek naar een subwoofer kist of behuizing? Audio4cars heeft behuizingen met en zonder subwoofers ingebouwd en behuizingen met een ingebouwde versterker.

De subwoofer kist kan gesloten zijn. Dit heeft als voordeel dat de subwoofer strakkere bas kan weergeven dan een open kist. Wel heb een versterker nodig heeft met meer vermogen.

De open (gepoorte) subwooferkist heeft een uitgang voor de bas. Hierdoor is er minder vermogen nodig om de subwoofer aan te sturen.

Elke subwooferkist, met en zonder subwoofer ingebouwd, heeft een speciaal formaat afgestemd op de subwoofer welke wordt ingebouwd of er al in zit. De maat in liter is dus belangrijk. Let ook of de inch maat van de subwoofer klopt met het exemplaar welke je wil inbouwen als het een lege kist is.

We hebben ook kisten met een dubbele kast. De subwoofer kist heeft meestal wel een versterker nodig voor het aansturen van het juiste rms vermogen.
Om de subwoofer kist stevig te maken hebben zijn deze meestal van MDF gemaakt.

Onze losse subwoofers kan je hier vinden.

SKU: B-BOX69
€64,95
Excl. BTW:€53,68
Audio System SKU: M08 EVO BR
€200,00
Excl. BTW:€165,29
Audio System SKU: US08 Passive EVO
€260,00
Excl. BTW:€214,88
Audio System SKU: CARBON 10 BR ACT 220
€310,00
Excl. BTW:€256,20
Weergeven 1 t/m 24 van in totaal 98
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.