Menu
Your Cart

2-Din inbouwpaneel autoradio

Bent u zoek naar een inbouw paneel voor het inbouwen van een eigen 2-DIN radio of navigatie systeem? Dan bent u op de juiste plek. Deze frames kunt u gebruiken als u uw fabrieksradio wilt vervangen door een eigen autoradio. Naast het 2-DIN frame hebben we ook 1-DIN inbouw panelen in ons assortiment. Deze kunt u hier vinden.

Waarom heb ik 2 din paneel nodig?

Voor een goede pasvorm van de nieuwe autoradio in je dashboard hebben we voor elke merk en type een passende oplossing, als het ware een radio adapter. Hiermee komt de nieuwe radio echt tot zijn recht en lijkt het net alsof deze hoort bij het standaard dashboard.

Welke maten hebben jullie?

We hebben twee maten in ons assortiment, namelijk de 1-DIN en de 2-DIN panelen. In de 1-DIN versie pas een smalle autoradio. In de 2 din paneel versie past een 2DIN radio. Dit kan bijvoorbeeld een radio zijn met een navigatie of een groot display.

Voor welke merken zijn er panelen beschikbaar?

We hebben panelen voor heel veel merken en types, onder andere van Alfa Romeo, Audi, Fiat, Suzuki, Ford of Volvo. Maak een keuze uit de filters om uw auto te selecteren. Zelfs een paneel Nissan Pixo of paneel Suzuki Alto hebben wij beschikbaar.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.