Menu
Your Cart

Speakers

Een groot assortiment aan speakers in diverse formaten (van 1 inch tot 18 inch) en vermogen (van een paar watt tot ruim 1600 watt) hebben wij op de shop staan. Van tweeters, midrange tot krachtige subwoofers en hun behuizingen. Mocht een speaker niet passen in uw auto hebben wij diverse speakerringen beschikbaar. Ook zijn er pasklare autospeakers voor diverse automerken. Voor elk auto type hebben wij wel luidsprekers.

Het vermogen van autospeakers wordt aangeduid in Watt. Let goed of het vermogen (in RMS watt) past bij je versterker of autoradio. Het vermogen in RMS is de beste manier om het vermogen van de luidsprekers te vergelijken. RMS betekent Root Mean Square. Dit is het vermogen wat de autospeakers kunnen verwerken voor een langere tijd.

Let ook op de impedantie van de luidsprekers. De impedantie wordt gemeten in Ohm. Des te meer Ohm, des te meer weerstand hebben de  autospeakers en kan deze minder goed het aangeleverde vermogen kwijt.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.