Menu
Your Cart

Blog

04 aug. Tesla model 3 voor speakers vervangen
Raimond 0 7192
De speakers in de Tesla model 3 zijn aardig. Ik heb echter een betere vervanging gevonden door deze speakers.De voor speakers zijn 2x 4″ mid-range speakers. Deze gaan we vandaag vervangen voor betere exemplaren. Een passende versie van 100cm kon ik n..
04 mrt. Tesla Model 3 - Voor en achterklep veren vervangen
Raimond 0 1381
De Tesla Model 3 is voorzien van vele opties, echter, er is geen optie om de achterklep en de voorklep (frunk – front-trunk) automatisch te openen. Indien je in de auto op de OPEN knop druk opent deze zich vanzelf, maar zal niet helemaal werken zoals..
04 jan. Audio4cars gaat een auto zelf aanpassen!
Raimond 0 814
Audio4cars gaat de komende tijd een auto aanpassen met een aantal aanpassingen in de binnenkant, aan de buitenkant en uiteraard zal de audio niet ontbreken. Het slachtoffer is een Tesla Model 3 Standard Range Plus (SR+). Deze model 3 heeft een rang..
28 nov. Audio4cars is geopend!
Raimond 0 798
Audio4cars is geopend! Wij verkopen audio apparatuur, audio accessoires en aansluitmateriaal voor auto's.Ben je op zoek naar iets en kan je dit niet vinden op de site. Neem contact met ons op via het contact formulier...
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.