Menu
Your Cart

RAM TAB-TITE IPAD MID TABLETS

RAM TAB-TITE IPAD MID TABLETS
RAM TAB-TITE IPAD MID TABLETS
€47,15
Excl. BTW: €38,97
  • : 2-3 werkdagen mits op voorraad bij de leverancier
  • Merk: RAM Mounts
  • Model: RAM-HOL-TAB3U
  • EAN: 793442931437


 Gratis verzending boven € 100,-
 Veilig betalen
 Ook achteraf betalen
 Snelle levering *mits voorradig
 Nederlandse leverancier
 Klantbeoordeling 9+ bij Kiyoh

Omschrijving

De RAM-HOL-TAB3U bestaat uit een verende achterplaat en aangepaste steunkommen. Het veerbelaste ontwerp maakt het eenvoudig om uw tablet te laden en te ontladen, terwijl u hem onderweg veilig houdt. Verwisselbare bekeruiteinden zijn ontworpen om de functionaliteit van uw tablet te optimaliseren, zodat u toegang hebt tot audio-aansluitingen, usb, voeding en andere poorten, uw tablet kan worden gebruikt zoals deze was bedoeld. Perfect voor stationaire of onderweg toepassingen, de RAM-HOL-TAB3U is precies wat u nodig heeft om het meeste uit uw tablet te halen. De meegeleverde achterplaat is uitwisselbaar met ondersteuningsbekers van verschillende afmetingen, waardoor deze compatibel is met talloze tabletmodellen. Nieuwe afneembare steunbekers zijn de enige componenten die nodig zijn om te kopen, bevestigen aan de achterplaat voor ondersteuning van uw nieuwe tablet.
Inbegrepen is een set van vier bouten en moeren om de houder aan te sluiten op RAM-componenten of bevestigingen die het universele AMP-gatenpatroon bevatten.
Voor offroad-omgevingen en extreem gebruik raden we het gebruik van een tether aan om uw apparaat te behouden. De Tab-Tite ™ -houder is compatibel met elke tablet die op de onderstaande afmetingen past. Het is belangrijk om de afmetingen van uw tablet te controleren bij het bepalen van de totale grootte.
Cradle Dimensions:
Hoogte: 8,5 "tot 11,125"
Breedte: 6.38 "tot 7.75"
Diepte: 0,13 "tot 0,56"

Geschikt voor:

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.