Menu
Your Cart

Samsung Galaxy Tab E 9.6 Passieve houder met swivelmount

Samsung Galaxy Tab E 9.6 Passieve houder met swivelmount
Samsung Galaxy Tab E 9.6 Passieve houder met swivelmount
€39,99
Excl. BTW: €33,05
  • : 2-3 werkdagen mits op voorraad bij de leverancier
  • Merk: Brodit
  • Model: 511821
  • EAN: 7320285118218


 Gratis verzending boven € 100,-
 Veilig betalen
 Ook achteraf betalen
 Snelle levering *mits voorradig
 Nederlandse leverancier
 Klantbeoordeling 9+ bij Kiyoh

Omschrijving


Passieve houder met tilt swivel
Met je Galaxy Tab E 9.6 in een houder bevestigd in je auto heb je hem altijd binnen handbereik in de auto. Veilig, netjes en handig! U kunt bijvoorbeeld verbinden een oplaadkabel naar de Samsung wanneer deze zich in de houder bevindt.
 
De houder is op een kantelwartel gemonteerd. Dit betekent dat u de hoek kunt aanpassen om lichtreflectie op het scherm te voorkomen. U kunt eenvoudig schakelen tussen portret- en landschapsmodus door de houder in de gewenste positie te draaien. Het is gemakkelijk om de tablet op de juiste plaats in de houder te plaatsen en mee te nemen bij het verlaten van de auto.
 
Tabletten (Surfpads) mogen niet op het dashboard van een auto worden geïnstalleerd als ze de weergave blokkeren of de toetsbedieningen blokkeren. ProClip (Brodit's montagebeugel voor voertuig) is ontworpen voor de installatie van kleinere apparaten zoals mobiele telefoons en GPS-apparaten. ProClip is niet ontworpen voor grote apparaten zoals tablets. In sommige voertuigen heeft de ProClip een extra stevige pasvorm en kan deze dan ook worden gebruikt voor de installatie van een tablet. Als u een tablet op het dashboard van de auto wilt plaatsen, moet elke combinatie van tabletauto door u in detail worden onderzocht om te bepalen of een dergelijke installatie in het specifieke geval mogelijk is. Er moet rekening worden gehouden met de positie en hoe stevig de ProClip is geplaatst, evenals met de grootte van de tablet die u wilt gebruiken. Brodit zal geen aanbevelingen doen voor dergelijke installaties.
 
Een installatie van een tablet op het dashboard van een voertuig gebeurt altijd op eigen verantwoordelijkheid van de klant. Brodit beveelt aan om tablets op de hoofdsteun van de auto te gebruiken, die op een Brodit-hoofdsteunbevestiging zijn geïnstalleerd.
Artikel nr .: 511821
EAN: 7320285118218
Artikel nr. 511821 past:
Samsung Galaxy Tab E 9.6 (voor alle landen)

Geschikt voor:

Passief
Samsung Galaxy Tab E 9.6
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.